Tikkie voor de vrijheid: win een optreden van je favoriete artiest!

Samen met 400 vrijwilligers organiseren we ieder jaar met veel liefde Bevrijdingspop. We stellen een toffe line-up samen, richten een wijds festivalterrein in en doen er alles aan jou en je vrienden een topdag te bezorgen.

Niet voor niets

Vanzelfsprekend brengt dit kosten met zich mee, artiesten treden nu eenmaal niet voor niets op, podia bouwen zichzelf niet, hekdoeken moeten worden gedrukt, een vergunning aangevraagd, er wordt vergaderd, etc. etc. Dankzij onze fantastische sponsoren en de opbrengsten vanuit de barren op het veld zijn we in staat een groot deel van de gemaakte kosten van Bevrijdingspop te financieren.

Geen entreekosten

Toegang tot Bevrijdingspop is gratis. We vinden het ook belangrijk dat dit zo blijft. Vrijheid geldt immers voor iedereen, alle mensen uit de wijde omtrek zijn op 5 mei welkom om Bevrijdingsdag te vieren in de Haarlemmerhout. Dat we geen entree heffen, zorgt wel voor extra druk op onze begroting. Om die reden zoeken we voortdurend naar nieuwe wegen om aan geld te komen.

Tikkie voor de vrijheid

Tikkie is zo’n manier. Vind jij Bevrijdingspop een tof festival en wil je in de komende jaren ook genieten van topoptredens op in de Haarlemmerhout? Maak dan een Tikkie voor de vrijheid over. Voor 5 euro maak jij het mogelijk dat 5 mei de komende jaren een groot feest van de vrijheid blijft.

Maak kans op een optreden van je favoriete artiest

Je steun wordt zeer gewaardeerd! En om het nóg leuker te maken, maak je door een Tikkie over te maken voor Bevrijdingspop, kans op 2 kaarten van één van de artiesten uit onze line-up.

Zo werkt het

Je kunt Bevrijdingspop een Tikkie sturen via deze link. Of scan de QR-code. Het is niet nodig je gegevens achter te laten, als je een winnaar bent, wordt dit vanzelf via ABN AMRO bekendgemaakt.