Quique geeft een korte salsales

Rond 19.20 uur was het plein al erg gevuld met mensen die van de band Quique kwamen genieten. De Nederlands/Colombiaans artiest wist met zijn songs iedereen aan het dansen te krijgen. Er was geen saaie moment te ondervinden!

Hij en zijn band hebben er een feestje van gemaakt waarbij iedereen zat te mee te zingen en swingen, waar mogelijk. Quique heeft een prachtige show neergezet met onwijs veel energie die de hele show ook steeds maar bleef komen. Tijdens deze performance heeft hij eigen songs en eigen versies van covers gespeeld. Hij heeft een mooie gezellige sfeer neergezet waarin je duidelijk zijn sound hoort en er veel contact met het publiek wordt gemaakt waaronder ook een korte salsales.

Het begon al gelijk energiek met een lekkere Spaanstalige song. Hij zong niet alleen in het Spaans maar ook af en toe een liedje in het Nederlands. In alle liedjes waren duidelijk elementen te horen van zijn stijl: Latin en R&B. De rest van de band speelde ook superleuk samen en vormde een stevige platform waarop hij zijn show kon bouwen.

Door: Joppe en Mattheo