Hero kindercentra hoofdsponsor Bevrijdingspop Kinderfestival

De Haarlemse kinderopvangorganisatie Hero kindercentra is de komende jaren hoofdsponsor van het Bevrijdingspop Kinderfestival. Maandag 14 februari 2022 tekenden Maureen Posthumus-Schoonen, directeur-bestuurder van Hero kindercentra en Bernt Schneiders, voorzitter Stichting Bevrijdingspop, voor de samenwerking. Hero kindercentra organiseert verschillende activiteiten voor ‘kleine helden’ en hun ouders op het populaire Kinderfestival.

 Maureen Posthumus: ‘Het Bevrijdingspop Kinderfestival is een begrip onder Haarlemmers. We vinden het belangrijk dat er aandacht blijft voor de vrijheid die wij hier hebben, alle kinderen plezier hebben en een dag beleven die ze niet snel zullen vergeten. Dat kan allemaal op het Kinderfestival. Voor jong en oud is het een feest om weer naar het Kinderfestival te mogen op 5 mei en samen vrijheid te vieren.

Hero kindercentra podium

Naast de bekende knutselstraat en schminkers worden er nieuwe activiteiten aangeboden en zijn er optredens vanaf het Hero kindercentra podium. Medewerkers van Hero kindercentra zijn op 5 mei aanwezig op het Bevrijdingspop Kinderfestival om samen met Bevrijdingspop-vrijwilligers de jonge bezoekers te ontvangen en er samen een onvergetelijke dag van te maken.

Over het Bevrijdingspop Kinderfestival

Voor kinderen en hun ouders is het Kinderfestival dé plek om de vrijheid te vieren. Speciaal voor de jongste bezoekers van ons festival zijn er optredens en worden er activiteiten georganiseerd. Het Kinderfestival is traditioneel het eerste veld van Bevrijdingspop dat op 5 mei opengaat.

Over Bevrijdingspop

Stichting Bevrijdingspop organiseert al sinds 1980 jaarlijks het bevrijdingsfestival in Haarlem – het bekendste en oudste van Nederland. Bevrijdingspop biedt nationale en internationale artiesten een podium en geeft 140.000 toeschouwers een mix van hedendaagse popmuziek, alternatieve muziek, straattheater en kinderentertainment. Zo’n 400 vrijwilligers werken jaarlijks mee aan de totstandkoming – tijdens de bouwweek, op 4 en 5 mei, en bij de afbouw.
Naast de muzikale programmering staat het thema vrijheid op Bevrijdingspop centraal. Met onder andere theater, rap, speeddates met oorlogsveteranen, het bevrijdingsvuur en het 5voor5 moment geeft Bevrijdingspop invulling aan de boodschap: Vrijheid is niet vanzelfsprekend.

Over Hero kindercentra: dé plek voor kinderopvang in Haarlem en Spaarndam

Hero kindercentra is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk en biedt peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar op zo’n 85 opvanglocaties in Haarlem en Spaarndam. De kernwaarden Avontuur, Plezier, Leren en Aandacht zijn belangrijk voor Hero en geven richting aan het beleid en de manier van werken van de Haarlemse kinderopvangorganisatie. Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid draagt Hero kindercentra graag bij aan een duurzame groene wereld waarin kinderen gezond en in vrijheid kunnen groeien.

Meer info: www.herokindercentra.nl

Foto: Archie Backx