Deelnemers aan de Talentenshow bekend! Drumroll…

De deelnemers aan de Talentenshow zijn bekend! Deze 5 acts strijden straks op het Hero Kinderfestivalpodium om de winst. Succes allemaal met de laatste voorbereidingen!

Nova Meens 

Nova Meens is 10 jaar en komt uit Haarlem. Zingen is haar passie en zij zingt al vanaf kleins af aan. Nova is net klaar met de landelijke tour van de musical Charlie and the Chocolate Factory waarin zij Veruca Peper speelde. Muziek en dansen staan voor Nova voor vrijheid. Niemand kan je dat afnemen. 

Lauren van Berkel

Lauren houdt van pizza, zit op hockey, tennis, dansen en piano, ze zit in groep 7 van de Jacobaschool, en vind het superleuk om te zingen en te dansen!       

Lauren wil graag zingen en dansen op het nummer ‘Kwijt’ van Suzan en Freek, omdat ik het een heel leuk nummer vind om te zingen en je kan er ook nog eens leuk op dansen

Firekings

De Firekings is een jonge rockband uit Haarlem. Ze spelen nu 2 jaar samen en hebben al op enkele festivals in Haarlem en Amsterdam mogen optreden. 

De jongens van Firekings spelen graag rocknummers en muziek maken staat voor hen voor vrijheid. Vrij om jezelf te laten horen.

• Zanger: Felix Meens (13 jaar) 

• Gitarist: Maxwell van Bommel (15 jaar)

• Basgitarist: Sietze Weersma (14 jaar) 

• Drummer: Juno Smits (11 jaar)

Theo Kanev

Theo is 10 jaar oud en komt uit Haarlem. Hij is dol op muziek en zit al vanaf zijn 7e op gitaarles bij Raoul Michel, die hem niet alleen leert spelen, maar ook een bron van motivatie en inspiratie vormt. Theo speelt en zingt vaak op schoolfeestjes, maar droomt om op het echte podium te staan. Hij houdt van pop en rock muziek, zowel Engels- als Nederlandstalig. Hij heeft erg veel zin in zijn optreden.

Dansact met Flying Colors 

De Flying Colors is  het selectieteam van Dayna Dance Academy. Zij doen mee aan danswedstrijden door heel Nederland en we hebben superveel zin om hun choreografie te laten zien tijdens het Bevrijdingspop Kinderfestival samen met twee solisten: Luz en Kate!