Dit zijn de deelnemers aan de Talentenshow 2024!

De deelnemers aan de Talentenshow zijn bekend! Deze acts strijden straks op het Hero Kinderfestivalpodium om de winst. Succes allemaal met de laatste voorbereidingen!

Charles Sonic | piano

Piano spelen is gamen maar dan met geluid. Dat vindt Charles Sonic, 10 jaar oud. Als hij niet achter de toetsen zit, kun je hem vinden op het hockeyveld of in de boksring, waar hij samen met zijn opa zijn conditie op peil houdt!

Liv van Norel | zang

Liv van Norel is 12 oud. Zij krijgt al een aantal jaar zangles bij zangschool Hoofddorp van Bibian. Daar krijgt ze dan om de week privéles. Verder danst Liv 5 keer in de week. Zij zit op het Montessori College Aerdenhout – dat is een middelbare school in Aerdenhout. Het is haar droom om zangeres te worden, dat lijkt Liv namelijk supervet. Het nummer dat zij gaat zingen heet Waterdicht van Hannah Mae. Het is een supermooi nummer waarin zij al haar gevoelens kwijt kan. Liv’s vriendin Isa is achtergronddanseres bij de Talentenshow en Lois Uivel heeft de choreo gemaakt.

Livine de kort | dans

Livine de Kort (7 jaar) woont in Heemstede. Zij zit in groep 4 van de Crayenesterschool. Dansen is haar grote passie, dat doet zij elke week op zaterdagmiddag bij dans- en balletstudio Jolein. Zij danst klassiek, streetdance en modern. Papaoutai vindt Livine een heel mooi en stoer nummer, waarin zij haar echt kwijt kan! Het is ook wel zielig, omdat het gaat over een vader die kwijt is.

Nine van Schaik & Puck Hermans | zang en dans

Nine en Puck zijn 11 jaar en ze houden van zingen en dansen. Zij zijn superblij dat ze mogen optreden en verheugen zich daar nu al op! Ze gaan zingen en dansen op het nummer La Festa van Luna en hopen dat jullie allemaal komen kijken. Hopelijk tot dan!

Feline Stienstra en Eva ’t Hooft | rap (eigen compositie)

Yo, dit zijn Feline en Eva. 11 jaar oud. Ze zitten samen bij elkaar in de klas en zijn daardoor vriendinnen geworden.
In de klas keken ze een keer een uitzending over het Wilhelmus. Saai! Hoe kan dat ons volkslied zijn? Niemand wil toch zo’n ouderwets volkslied? Hierdoor hebben zij een modern Wilhelmus gemaakt. Feline en Eva hopen dat jullie het leuk vinden!