Veelgestelde vragen

FAQ VEELGESTELDE VRAGEN

In overleg met de gemeente wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de inrichting van het festival in de parken. Er wordt zoveel mogelijk afstand gehouden van de bomen, om schade te voorkomen. Hetzelfde geldt voor het gras, bijvoorbeeld voor de vrachtwagens die de podiumonderdelen brengen wordt een speciale baan aangelegd, want die zijn extra zwaar en zouden het gras extra schade toebrengen. De bezoekers van Bevrijdingspop belasten het gras ook, maar die eventuele schade is tijdelijk en herstelt snel.

Stuur een e-mail naar [email protected] met je naam, de naam van het medium waarvoor je werkt, met hoeveel mensen je wilt komen, hoe laat en hoe lang je aanwezig bent. Mocht er iets niet duidelijk zijn aan de hand van je aanvraag zal er een antwoord komen met het verzoek om meer informatie.

Bevrijdingspop is van zodanig formaat dat inkomsten uit eten en drinken lang niet genoeg zijn om alle kosten te dekken. We hebben een grote sponsor aan het Nationaal Comité 4 en 5 mei, maar hebben daarbij nog verschillende andere sponsors. Op deze website vindt je onderaan de pagina’s alle organisaties die ons helpen ieder jaar het festival een succes te maken. Tevens ontvangen we inkomsten uit fondsen en subsidies.

In samenwerking met het Nationaal Comité 4 en 5 mei willen we de bezoekers van Bevrijdingspop in aanraking laten komen met het begrip vrijheid en de beperkingen ervan. In verschillende projecten komt dit elk jaar tot uiting.