Triple ThreaT is een stichting die gelooft in jongeren en wil jongeren van 6 t/m 21 jaar in hun kracht brengen door ze onderdeel te maken van een positieve lifestyle community. Een gemeenschap waar jongeren een veilige thuishaven vinden en omringd worden door soortgenoten die zich allen inzetten voor ontwikkeling en het bieden van een maatschappelijke bijdrage.

Juist jongeren uit gezinnen met minder draagkracht hebben veelal een zetje in de rug nodig om te ontbloeien naar de potentie die zij bezitten. De doelgroep voelt zich ongehoord en wil graag worden geaccepteerd, dit is echter alleen mogelijk als zij participeren binnen de samenleving.

Het is niet de intentie van TTT om zogenoemde problemen die de jeugd veroorzaakt op te lossen. Het dient volgens TTT omgedraaid te worden, zie de kwaliteiten van jeugd, erken de expertise en focus op kansen die jeugd bied. Een natuurijk gevolg is dat problemen worden opgelost en zelfs kunnen worden vermeden.

Op 5 mei zullen deze kwaliteiten van een aantal talenten tentoongesteld worden aan de hand van video’s! Denk aan DJ sets vol energieke muziek om thuis op mee te dansen, een verzameling originele muziek uit het TTT kamp, dans en meer!