Suzan&Freek; top-opening Bpop 2022!

Dit Nederlandse zangduo uit de Achterhoek zingt al sinds 2014 samen. Waar ze begonnen met covers (de cover van ‘don’t let me down’ van the Chainsmokers ging keihard viraal) zingen ze al sinds 2018 hun eigengeschreven liedjes waar ze verschillende prijzen mee in de wacht hebben gesleept.
Wist je dat:
  • Suzan en Freek elkaar ontmoet hebben tijdens een muziekles?
  • Ze onderdeel zijn van “The Streamers”, een gelegenheidsformatie die tijdens de Corona pandemie diverse gratis online streaming-concerten gaven?
Het bijna 13 uur en het publiek barst al uit in schreeuwen bij het horen van de namen “Suzan en Freek”. Als het duo op het podium verschijnt wordt het publiek nog enthousiaster. Hits als “Blauwe Dag” en “Als het Avond is” worden ook door het publiek uitbundig meegezongen. Er wordt naar het publiek gezwaaid en ook het publiek achterin wordt niet vergeten. Het hele veld staat vol en overal is de sfeer gezellig en zingt iedereen lekker mee, ook de wave wordt vakkundig uitgevoerd. Suzan en Freek dansen, het publiek danst, en als Suzan en Freek zelf hun muziekinstrumenten oppakken gaat het publiek al helemaal los. Al met al een geslaagd concert.
Tekst: Laura Adelaar
Foto’s: Archie Backx en Marcus van Dam