Relatiemanagement start alweer op 6 mei

Altijd maar hard zoekend naar sponsoren in geld en/of goederen. Eerlijk gezegd, niet heel makkelijk, maar toch gaat Team Relatiemanagement er iedere keer vol voor. En dat start gewoon alweer op 6 mei! Naar allerlei Haarlemse netwerkbijeenkomsten, eigen borrels organiseren, op bezoek bij potentials en meer. Een paar highlights van afgelopen jaar:

Op 2 februari 2017 heeft Relatiemanagement een eerste eigen sponsorborrel georganiseerd – gesponsord door het Carlton Hotel. Met een fantastische opkomst en diverse leuke sponsordeals een geslaagde avond!

Beemsterkaas is dit jaar een grote sponsor. Zij komen met een foodtruck, lenen ons kaasmeisjes met plateaus kaas voor op het vipdeck én sponsoren alle vrijwilligers met 5.000 plakken kaas. Super tof!

Ook op de maandelijkse Koninklijke HFC borrel is Bevrijdingspop Haarlem een graag geziene gast. Iedere maand is er een delegatie van Relatiemanagement aanwezig. Eind maart hadden wij ‘zendtijd’ en zijn er een paar leuke deals binnengesleept.

Relatiemanagement is ook buiten de stadsgrenzen bezig. Marjan is docente op de Hogeschool Utrecht en heeft haar klassen de opdracht gegeven een sponsorplan uit te werken voor Bevrijdingspop Haarlem. De Utrechtse studenten zijn mega enthousiast en hebben verfrissende ideeën!

Op 5 mei is team Relatiemanagement gastvrouw & -heer tijdens de borrel op het vipdeck, waar alle sponsoren bedankt worden met een hapje en een drankje. Ook deze borrel is weer gesponsord!

Team Relatiemanagement (RM) bestaat uit een mooie variatie bijzonder leuke mensen: Babs, Jasper, Marianne, Marion, Marjan en Timo onder aanvoering van Monica.