Jubilerend Van Dik Hout hoofdact Bevrijdingspop 2019

25 jaar geleden trad de band voor het eerst op in de Haarlemmerhout. Dit jaar is Van Dik Hout terug als hoofdact van Bevrijdingspop 2019. Zowel op 4 mei (Herdenkingsconcert) als 5 mei (Bevrijdingspop) laat de nederpop-legende zien waarom zij al een kwart eeuw immens populair is.

Herdenkingsconcert 4 mei

Het Bevrijdingspop Herdenkingsconcert op 4 mei is inmiddels een vaste waarde in aanloop naar Bevrijdingspop. Op de avond voor 5 mei, kort na de 2 minuten stilte, wordt op het hoofdpodium van Bevrijdingspop een klassiek concert gegeven door het Kennemer Jeugd Orkest o.l.v. Matthijs Broers. Van Dik Hout verzorgt dit jaar een gastoptreden tijdens dit concert.

Al 25 jaar ‘Stil in mij’

Inmiddels is het traditie dat de hoofdact van het Herdenkingsconcert een dag later ook optreedt op het Houtpodium van Bevrijdingspop. Voor 5 mei 2019 is Van Dik Hout dan ook de eerste grote naam die de organisatie bekendmaakt. Met hits als ‘Stil in mij’ en ‘Alles of niets´ laat zij zien 25 jaar na dato nog steeds tot de top van de Nederlandse popmuziek te behoren. Een echte publiekslieveling!