Ruth Bakker speelt Loet Moet

Loet Moet is een vrolijke en interactieve familievoorstelling vol liedjes, humor  en (poppen)spel.

Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Loet wil niks meer moeten. “Loet moet niks!”  Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze avonturen beleeft  in haar eigen gekke, sprankelende wereld.

Ze ontmoet Oma uit het fotolijstje en samen met alle piratenkinderen vaart ze naar haar vader die helemaal in Amerika woont. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek en die geeft hele vieze plakzoenen… Moet Loet haar slaapkamer weer verlaten?

Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, zingt en is poppenspeelster.

Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Ze won met haar familievoorstelling Loet Moet de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Na de voorstelling kun je met Loet op de foto en is haar kinderboek (€10,00) en DVD (€7,50) te verkrijgen (samen voor €15,00), waar ze graag iets persoonlijks voor je inschrijft.

Kom in de stemming en leer Loet alvast kennen! Elke woensdag is er een nieuw filmpje te zien uit de kinderserie Loet doet! op het YouTube-kanaal van Loet.

Bekijk de trailer  van de theatervoorstelling Loet Moet hieronder.

Volg Loet op Facebook

Website Ruth Bakker.