Notulist

Noah Tukker, beter bekend onder zijn artiestennaam Notulist, begon in april 2020 met het schrijven van rapteksten tijdens de coronapandemie. Hij richt zich op Nederlandse pop en hiphop muziek.

De naam Notulist heeft een dubbele betekenis voor de 15-jarige rapper. Zijn artiestennaam heeft
een dubbele betekenis; NOTU in Notulist staat voor Noah Tukker en een Notulist is iemand die dingen opschrijft, en dat doet hij dan ook met zijn teksten. Zoals hij zelf zegt in een van zijn nummers: “M’n naam is Noah maar ik noem mijzelf Notulist.”

Samen met zijn vader maakt hij de beats voor zijn nummers en creëert hij zo zijn eigen unieke geluid. Voor Notulist is een goede raptekst er een met slimme woordspelingen, en dat is dan ook wat hij in zijn eigen teksten probeert te verwerken.
Met zijn vriendelijke teksten bereikte Notulist de finale van het 12e seizoen van Holland’s Got Talent. In november 2022 bracht hij zijn eerste EP “Op Weg” uit, gevolgd door de single “Aan het Woord” een maand later.

Naast zijn middelbare schoolopleiding werkt hij hard aan zijn shows, het produceren van nieuwe tracks en het promoten van zijn muziek op sociale media en andere kanalen. Hij is vastberaden om zijn talent verder te ontwikkelen. Notulist heeft nog een hele muzikale carrière voor de boeg en het is duidelijk dat hij met zijn passie een grote naam kan worden in de Nederlandse muziekscene.

Bekijk blokkenschema