Mixed Up

De tieners Sam (14), Joep (14), Lois (14) en Noor (13) delen een passie voor zingen en de droom om hun passie met een groot publiek te delen. En die droom wordt in 2022 werkelijkheid: als Mixed Up worden ze tweede tijdens de liveshow van het Junior Songfestival, met het nummer ‘It Doesn’t matter’. Dit nummer stond vervolgens enkele maanden in de Kids Top 20.
Na het JSF-avontuur besloot het viertal als act verder te gaan. In december 2022 brachten ze hun cover uit van Santa Claus is Comin’ to town, dat in die kerstperiode meer dan 30 duizend keer werd gestreamd op Spotify en meer dan 140 duizend keer werd bekeken op Youtube!
Mixed Up brengt een repertoire van eigen werk en (voornamelijk) Nederlandstalige covers van bijvoorbeeld Flemming, Suzan&Freek en Kris Kross Amsterdam. Met hun energieke performance en mooi bij elkaar passende stemmen brengen ze jong en oud aan het dansen en zingen! Ze hebben inmiddels dan ook al een behoorlijke fanschare opgebouwd, van meer dan tienduizend volgers op Instagram en een paar duizend abonnees op Youtube.

Bekijk blokkenschema