Op Stoom Radio Club

Naar het tijdschema

Op Stoom Radio Club

De muziek tussen de verschillende podiumacts van het Kinderfestival wordt verzorgd door de DJ’s van de RadioClub van Kinderopvang Op Stoom, de allereerste BSO waar het helemaal draait om radio en muziek maken. Weken van oefening gingen hier aan vooraf. Beatmatchen, effecten, alles gaat hier in de mix! En op Bevrijdingspop mogen de DJ’s in de dop eindelijk hun kunsten aan het grote publiek tonen.

Onder leiding van RadioClub’s Bibi Telleman (ook bekend als DJ van Q-Music, Haarlem105 en presentator Kinderfestival Bevrijdingspop) en Tim Quispel (gitarist) kondigen de jonge DJ’s de podiumacts aan, mixen ze plaatjes aan elkaar en verzorgen ze – net als hun idolen Martin Garrix en Afrojack – een supervette disco. Dus trek je mooiste outfit maar uit de kast en dans mee!

En heb jij ook DJ-ambities? Dan kun je op Bevrijdingspop al even proeven aan het DJ-leven, want de RadioClub DJ’s leren je graag hoe jij je lievelingsplaat kunt inzetten en aankondigen. En later kun je je eigen fragment via deze website terugluisteren of delen met je oma. Hoe tof is dat!