Word service vrijwilliger op Bevrijdingspop 2022

Als service vrijwilliger ben je het visitekaartje van Bevrijdingspop. Het is dankbaar werk. Samen met de andere vrijwilligers en artiesten bezorg je duizenden bezoekers een onvergetelijke dag!

Als service vrijwilliger werk je nooit alleen, maar word je met een aantal mensen in een team ingedeeld. Eén van de onderdelen bij service is veldservice. Je bent dan op 5 mei werkzaam op het bezoekersgedeelte van het festivalterrein. Je zorgt voor een goed en rustig verloop van het festival, beantwoordt vragen en houdt een oogje in het zeil.

Ook zijn er service medewerkers nodig voor en bij het podium. Hierbij zorg je ervoor dat mensen die niet lekker worden uit het publiek worden gehaald. Eventueel begeleid je ze naar de EHBO. Je houdt de sfeer in het publiek in de gaten en voorkomt dat mensen over de hekken klimmen en op het podium kunnen komen. In de backstage service zorg je voor begeleiding van binnenkomende transporten. Je controleert kentekens en houdt eventuele pers en ongenodigde gasten op afstand.