Aanmelden als vrijwilliger

Ivm de COVID-19 pandemie kan bevrijdingspop dit jaar niet plaatsvinden. Het is daarom ook niet mogelijk om je op dit moment in te schrijven als vrijwilliger. Heb je je al wel ingeschreven voor de editie van 2020, dan benaderen wij jou begin volgend jaar om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij bevrijdingspop 2021. De inschrijving voor 2021 zal naar verwachting begin januari volgend jaar open gaan. Houd hiervoor onze website en socials goed in gaten.

Als vrijwilliger van Bevrijdingspop help je de stichting om het festival mogelijk te maken. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zonder vrijwilligers geen festival! We verwachten dat je ons op 5 mei of een van de dagen eromheen komt helpen. Dit kan zijn door achter de bar te staan en biertjes te tappen, broodjes te smeren voor de artiesten, het opbouwen van het podium, neerzetten van tenten, of het opletten of iedereen zich wel aan de regels houdt op de dag zelf. Voor elk wat wils!

Disciplines

Als vrijwilliger val je onder de coordinator van de discipline waaronder je bent ingedeeld. Deze zal er voor zorgen dat je precies weet wanneer je wordt verwacht en wat je moet doen. Ook zal de coordinator er voor zorgen dat iedereen de tijd krijgt om ook van het festival te genieten! Deze coordinator neemt ongeveer een week voor het festival contact met je op om je helemaal op de hoogte te brengen van wat er staat te gebeuren. Voor informatie over de specifieke taken per discipline kan je hier terecht! Heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wat biedt Bevrijdingspop haar vrijwilligers?

  • Een kans om eens achter de schermen van een groot festival te kijken.
  • Eten en drinken op de dagen dat je mee werkt.
  • Een origineel medewerkers T-shirt van dat jaar! Zo’n T-shirt is alleen te verkrijgen als je medewerker bent van B.Pop.
  • Een medewerkersfeest! Dit is een avond waarop Bevrijdingspop een feest geeft om al haar medewerkers te bedanken!

Aanmelden

Via onderstaande button kun jij je aanmelden als vrijwilliger van Bevrijdingspop 2020. Geef aan bij welk discipline je wilt meewerken en of je beschikbaar bent op 4 en/of 5 mei of ook in de Bouwweek (vanaf 28 april) en tijdens de afbouw (op 6 en 7 mei).

Tot snel!