Sinds het ontstaan van Bagjuice in 2013 heeft de band de grenzen van reggae & dub opgezocht en deze met verschillende stijlen in een unieke sound versmolten. Op het podium worden eigenzinnige reggae tunes afgewisseld met live gedubde instrumentals; van diepe ruimtelijke dub tot opzwepende uptempo grooves!

Bagjuice heeft twee releases in eigen beheer uitgebracht: “Last Night” (7” vinyl, 2014) & een EP (self titled, cd, 2015). “Last Night” heeft net als het openingsnummer van de EP “Makmur” op 22tracks London gestaan. De B-kant van “Last Night”, genaamd “Green Butter Dub” werd door 22tracks Brussel geselecteerd.

De Belgische reggae website Reggae.be omschreef “Last Night” als een “spannende ganja tune” en noemde de stijl “vernieuwend”. Over de B-kant schreef de site: “een ijzersterke dub, strictly drum & bass met flarden stem, uitlopend in een apocalyptische eindspurt.”

Begin 2017 is de video voor het nummer ‘Safe & Sound’ gereleased en de EP met de zelfde is niet lang daarna in eigen beheer uitgekomen.

Video ‘Safe & Sound’

Video ‘Lazy Days’
Youtube-kanaal

Bandcamp

Facebook