Veel te doen op het Kinderfestival 2022!

Op het Hero Kindercentra podium zijn de hele dag door optredens van jouw favoriete artiesten, zoals Stefania. Maar op het veld kun je nog veel meer leuke dingen doen! Samen met Hero Kindercentra organiseren we deze activiteiten. 

Leef je uit op de stormbaan, laat je schminken en steel de show op het podium tijdens de enige echte ‘Hero talentenjacht’. Ook de knutselstraat wordt weer opgetuigd en er treden diverse artiesten op. De voetjes kunnen van de vloer bij de Silent Disco waar de muziek wordt verzorgd door diverse DJ’s van de Haarlemse DJ school, en doe tussen alle activiteiten door mee aan de festivalbingo en ga op avontuur op het festivalterrein.

Brownies versieren met Kids & Cake

Op het Kinderfestival kun je bij Kids & Cake terecht om een brownie te versieren! Een leuke korte activiteit waar de kinderen aan het werk gaan met gesmolten chocolade en eetbare decoraties, uiteraard helemaal in het thema Nederland en Vrijheid. Kids & Cake stelt deze activiteit gratis ter beschikking, zodat alle kinderen mee kunnen doen. Op is wel echt op.

Nadeche, van Kids & Cake organiseert al ruim 8,5 jaar de leukste Kinderfeestjes bij mensen thuis, bij De Haarlemse Bakker én sinds 1 januari dit jaar op haar eigen locatie aan de Tappersweg 62 in Haarlem! Voor bakfeestjes én feestjes met een thema ben je bij haar aan het juiste adres .

Voorleestent

Lezen is leuk. Voorlezen nóg leuker! Omdat je het gezellig samen doet. In de voorleestent worden leuke boekjes voorgelezen. Of je kunt even kleuren, om lekker tot rust te komen.

De activiteiten in de Voorleestent worden mede mogelijk gemaakt door De Bibliotheek Zuid-Kennemerland, schrijfster Pauline Baartmans, uitgeverij Clavis en boekhandel De Vries Van Stockum.

Wachtrijvermaak door Two dance dansschool

Door de dansers van Two dance zul je je niet vervelen in de wachtrij. Want zij vermaken alle wachtenden met de leukste dansjes.

Bij Two dance ben je aan het juiste adres voor leuke danslessen. Doordat zij een kleine dansschool zijn, groeit er onderling een hechte band. Vriendschappen ontstaan, iedereen is betrokken bij elkaar.

Je bent welkom, voor de fun of om verder te komen in dans. Er zijn verschillende wedstrijdgroepen die op nationaal en internationaal niveau, aan wedstrijden meedoen.

T-Mobile voetbaldome

Laat je beste voetbalmoves zien in de T-Mobile voetbaldome. Panna!

Sport en spel activiteiten door Scopo Atletico

Bij Scopo Atletico kan je op het Kinderfestival terecht voor leuke bewegingsspelletjes in kleine groepen.

‘Een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd’, dat is het motto van deze Haarlemse beweegacademie! Met de activiteiten van Scopo Atletico ontwikkelen kinderen zich op persoonlijk, motorisch en sociaal vlak.

Photobooth Door Ejb fotografie en Krassport

Wil je een leuke herinnering aan het Kinderfestival? ErikJan Braakman van ejbfotografie staat klaar om leuke foto’s van jullie te maken. Deze worden direct voor jullie uitgeprint, zodat je ze kunt meenemen. Krassport sponsort deze activiteit.
Over ejbfotografie.nl 
Als enthousiaste fotograaf brengt ErikJan graag mensen schitterend in beeld. Naast de leuke foto’s met de photobooth, maakt hij professionele en unieke familieportretten in de Box. Dit is fotografie met aandacht!
Voor meer info: www.ejbfotografie.nlOver Krassport
Even niet bewegen voor de foto, maar dan volop in beweging met Kras Sport
Hoeveel Haarlemse kids hebben niet hun ABC-zwemdiploma’s gehaald bij Kras Sport?
En hoeveel kids hebben niet hun eerste stapjes op het ijs gezet met Kras?

Wist je dat je bij Kras Sport nog zoveel meer kan? Kijk maar op www.krassport.nl

Zweefmolen

De vertrouwde, nostalgische zweefmolen zal weer aanwezig zijn op het festivalterrein. Leuk voor de allerkleinsten!

Nieuwe sponsor: Hero Kindercentra

Het Kinderfestival van Bevrijdingspop heeft dit jaar een nieuwe hoofdsponsor. Bij Hero Kindercentra is ieder kind een held die vol vertrouwen in zijn of haar eigen tempo groeit. Met bijna 85 opvanglocaties is er voor ieder kind van 0 tot 13 jaar een locatie in de buurt. Zij gaan met veel plezier samen het avontuur aan. Ga je mee?