The Indien krijgt het publiek gemakkelijk mee

The Indien is een indie-pop band met invloeden uit de 60’s. De Haagse band is opgericht in 2015 door gitarist Casper Talsma en lead-zangeres Rianne Walther, waar de band hun sound omheen bouwt. Destijds hebben ze ook met Chef’special “Shot in the dark” opgenomen. Zij hebben toen al in Engeland gespeeld en het jaar daarop een clubtour door Nederland gedaan. Afgelopen jaar zijn zij doorgebroken en hebben ze hun selftitled debuut album uitgebracht.

Ze kregen het publiek aan het begin al gemakkelijk mee. Ondanks dat het een grote band is met z’n zessen kreeg iedereen de ruimte om hun talenten te laten horen, zonder dat het rommelig of als te veel over kwam. Er heerste een prachtige samenspel tussen alle leden. Het zag er heel gezellig uit op podium, wat voor een feest zorgde in het publiek.

De komende tijd zullen ze zich gaan bezig houden met festivals zoals ‘’Appel pop’’ en ‘’Best Kept Secret’’. Degene die ze vandaag gemist hebben zijn van harte uitgenodigd om hun nieuwe album, “The Indien” te beluisteren.

Tekst: Joppe en Mattheo
Foto: Roel Syperda