Rob Acda Award genomineerd voor evenementenprijs

De Haarlemse Evenementenring is dé award voor Haarlemse evenementen. In 2014 mochten wij dit kleinood in ontvangst nemen, dit jaar is de Rob Acda Award genomineerd.

Wie wordt de opvolger van het Orgelfestival als winnaar van de Evenementenring? Op donderdag 15 februari weten we dit. Naast de Rob Acda Award zijn genomineerd:

  • Proefpark Haarlem
  • Haarlem Cultuur Festival
  • Vijfhoek Huiskamer Festival
  • De intocht van Sinterklaas (!)

Stuk voor stuk prachtige, Haarlemse evenementen natuurlijk en een aanwinst voor Haarlem cultuurstad. Maar er kan er maar één winnen. En als we dan toch moeten kiezen, ligt ons hart vanzelfsprekend bij de Rob Acda Award. Het is een prachtige traditie dat de winnaar van de Rob Acda Award de openingsact is van Bevrijdingspop. Vorig jaar was dat Tony Clifton, dit jaar wordt er nog volop gestreden om de titel.

Op 15 februari wordt in de Kleine Zaal van de Philharmonie de winnaar van de Haarlemse Evenementenring bekendgemaakt. Hoe mooi zou het zijn als een dag later, tijdens de laatste Rob Acda Award-voorronde op vrijdag 16 februari, presentator P.P. Fischer met de ring om zijn vinger het podium in Patronaat kan betreden?!

Stemmen voor de Haarlemse Evenementenring kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Onder de inzenders worden vijf kaarten voor de uitreiking verloot, dus, hup: stemmen!

Foto: Rob Acda Award