Reporter op Bevrijdingspop, iets voor jou?

Op 5 mei vindt in Haarlem ieder jaar Bevrijdingspop plaats. Het festival wordt bezocht door ongeveer 140.000 mensen die afkomen op de gezelligheid, hun favoriete artiest willen zien optreden of ‘iets’ met het thema vrijheid hebben.

Live Review Team

De website en social media spelen een (steeds) belangrijke rol op ons festival. Door middel van algemene berichten en verslagen van optredens laten we onze bezoekers en geïnteresseerden weten wat er te gebeuren staat of gebeurd is.

Het Live Review Team bestaat uit circa 20 razendsnelle reporters die op 5 mei in duo’s verschillende optredens bezoeken en daar vanuit de communicatiecabin backstage verslag van doen op bevrijdingspop.nl. Als lid van het Live Review Team schrijf je op 5 mei ongeveer 3 artikelen en maak je daar ook de foto’s bij (met je smartphone). Uiteraard weet je van tevoren je schema, zodat je je kunt voorbereiden en verdere plannen voor de dag kunt maken.

Als Bevrijdingspop-vrijwilliger word je verder uitgenodigd bij de Grote David & Jeroen Show op 2 mei en natuurlijk voor de afterparty voor vrijwilligers na het sluiten van de festivalhekken. Ook bij het Bedankfeest op zaterdag 20 mei ben je van de partij!

Aanmelden

Wil jij meedoen met Bevrijdingspop als lid van het Live Review Team 2019? Meld je dan aan via deze pagina.
Vermeld erbij dat je je wilt aanmelden voor het Live Review Team. Graag tot snel!

Foto boven het artikel: Archie Backx