Eerste podiumshow Kalvijn direct groot succes

Het begon voor ons heerlijk rustig op zoek naar een goede plaats voor het podium in het zonnetje. We vonden een goede plaats dicht bij het podium tussen vooral jonge meiden. De start van het Jupilerpodium leek een beetje op de introductie van Sinterklaas. Na 4 keer roepen door het publiek kwam Kalvijn op het podium.

De zon bleef gedurende het optreden heerlijk schijnen en de mensenmassa werd groter en groter. De 30 min van Kalvijn was vol met energie en het was leuk voor jong en oud. De start was met een eigen nummer: ‘nee’. Verder zijn er covers gespeeld Bizzy, Jeugd van Tegenwoordig en ook internationele toppers, zoals ‘Despacito’ en ‘Con Calma’.

Kalvijn deed ook een nieuw nummer van hem… die moet hij echt gaan uitgeven. Dat was een lekker nummer. De interactie met het publiek doet Kalvijn heel goed. Tussen de liedjes door deed hij bijvoorbeeld een fotosessie en nam hij een paprika aan uit het publiek.

De afsluiters waren ook heerlijk. Jammer dat het maar 30 min duurde. TIP voor de organisatie: volgend jaar Kalvijn weer uitnodigen en hem dan laten spelen op het Houtpodium!!

P.S.: Wij zijn ook nog backstage geweest en hebben even kort met Kalvijn kunnen spreken. Hij vond het zeer geslaagd maar was ook best een beetje zenuwachtig. Ook leuk om te zien dat hij ruim de tijd neemt voor zijn fans!

Door: Quinten (11 jr) en Maarten (44 jr)
Foto: Marcus van Dam