Deze podiumhelden zie je terug op het Bevrijdingspop Kinderfestival

Een percussiegroep, twee zangeressen, een drummer die wereldberoemd wil worden, een rapper en een hiphop dansteam zijn de Haarlemse podiumhelden. Deze jonge talenten treden 5 mei 2022 op, op het Hero Kindercentra podium. 

De Haarlemse podiumhelden werden gekozen uit video-inzendingen van hoog niveau. Iedereen die heeft meegedaan: wat zijn jullie super zeg. En wat was het lastig kiezen. De Haarlemse podiumhelden treden op 5 mei op van 15.00-15.45 uur. Kom allemaal kijken dus welke skills ze in huis hebben!

Groep 5 Ter Cleeffschool Percussie

Groep 5a van de Ter Cleeffschool in Haarlem speelt werelddrummen op percussie-instrumenten onder leiding van percussionist Pepijn Zwaanswijk.
De groep heeft 10 weken onder schooltijd les gehad, de lessen werden georganiseerd door het MuziekLab van Hart.

Mille (8) en Maud (6) zingen over de oorlog

Mille en Maud zingen ‘nooit meer oorlog’ van K3. Bij die boodschap sluiten wij ons graag aan!

Drummer Rhett Krab

Rhett is 9 jaar en woont in Haarlem. Hij speelt voetbal bij Geel-Wit en is daarnaast helemaal gek van drummen. Met Kerst 2020 kreeg hij een drumstel waarop hij (uiteraard online) wat
drumlessen ging volgen. Gelukkig kon Rhett vanaf afgelopen september terecht op de Hart muziekschool voor fysieke lessen. Het is zijn droom om een beroemde drummer te worden. En hij heeft , heel veel zin in zijn optreden op 5 mei.

Rapper Noah Tukker a.k.a. Notulist

Noah (Notulist) is 14 jaar oud en komt uit Haarlem. Tijdens de talentenshow gaat hij een zelfgeschreven tekst rappen. De tekst is speciaal geschreven voor 5 mei, dus hij is superblij dat hij dit mag doen! Noah rapt nu ongeveer 3 jaar en maakt samen met zijn vader liedjes hij vervolgens online zet op zijn socials als Notulist. Die artiestennaam staat voor NOah TUkker (Notu) en een Notulist is iemand die dingen noteert, dat doet Noah ook met zijn rapteksten.

D-Rebbelz dansact

D-Rebbelz danst bij T.W.O.-Dance in Haarlem. Het hiphop dansteam in de leeftijd 9 t/m 12 jaar en doet mee aan nationale én internationale wedstrijden. Dansen is hun passie en zij vinden het heel leuk om aan anderen te laten zien wat ze kunnen. Om hun passie te delen met anderen.