Bevrijdingsrun: Vrijheid geef je door

Bevrijdingspop Haarlem organiseert op dinsdagavond 4 april 2017 (4/4) samen met Runnersworld Haarlem en MYLAPS de Bevrijdingsrun, een funrun met start en finish in de Haarlemmerhout. De loop is ruim 6 kilometer lang en kan zowel individueel worden afgelegd als in teams van drie personen.

Voor lopers met ‘inhoud’

De Bevrijdingsrun 2017 is geen wedstrijd, maar een loop waarbij gezamenlijk of individueel een prestatie wordt nagestreefd. Naast dit sportieve aspect wordt in de estafette figuurlijk de vrijheid doorgegeven. Ook vraagt de organisatie de deelnemers om in maximaal drie regels op te schrijven wat vrijheid voor hen betekent. Deze teksten zijn op 4 april te zien in het start-/finishgebied en worden tevens geprojecteerd tijdens Bevrijdingspop 2017.

De kosten voor deelname bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd onder de 18 jaar. Alle deelnemers ontvangen een speciaal Bevrijdingsrun T-shirt.

Wat

Bevrijdingsrun van Stichting Bevrijdingspop

Wanneer

Verzamelen vanaf 19.30 uur, warming-up om 20.15 en startschot om 20.30 uur

Waar

Start & finish in de Haarlemmerhout

Voor wie

Jeugd en volwassenen, in groepen van 3 lopers of individueel

Afstand

6 kilometer

route-bevrijdingsrun-2017

Route Bevrijdingsrun 2017

Categorieën

  • Jeugd (onder de 18 jaar): estafette of individueel
  • Volwassenen: estafette of individueel
  • Bedrijfsteams estafette

Kosten

10 euro voor volwassenen, 5 euro voor jeugd (inclusief Bevrijdingsrun T-shirt)

Aanmelden

[button link=”https://registration.mylaps.com/bevrijdingsrun-haarlem/” color=”red”]Registreer jezelf of je team bij MYLAPS[/button]