Bevrijdingspop en Runnersworld organiseren Bevrijdingsloop

Op woensdag 4 april vindt de Bevrijdingsloop van Bevrijdingspop Haarlem plaats. Start en finish is de Haarlemmerhout, de plek waar een maand later het Herdenkingsconcert en Bevrijdingspop worden gehouden. De afstand van de funrun is 6 kilometer.

Vier vrijheidsevenementen

Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Om die reden organiseert Bevrijdingspop in aanloop naar 4 en 5 mei vier Vrijheidsevenementen. Op 1 januari vond de Vrijheidsduik al plaats in Zandvoort. Op 2 februari was het Bevrijdingsdebat met leerlingen van Het Schoter. Op 3 maart werd de Bevrijdingswandeling gehouden, langs locaties met een link naar de Tweede Wereldoorlog en (on)vrijheid in het algemeen. De Bevrijdingsloop is het vierde en laatste vrijheidsevenement van dit jaar, in aanloop naar Bevrijdingspop.

Informatie

Start- en finishplaats van de Bevrijdingsloop is de muziekkoepel in de Haarlemmerhout. Het programma van de loop ziet er als volgt uit:

Vanaf 19.30 uur               Inschrijven

20.05                                  Welkom door Voorzitter Bevrijdingspop

20.10                                  Gezamenlijke warming-up

20.20 uur                          Start

21.30                                  Einde Bevrijdingsloop

De Bevrijdingsloop is een funrun. Het gaat niet om de prestatie, er is geen officiële tijdwaarneming.

5 euro inschrijfgeld

Om de kosten te dekken wordt er van de deelnemers een bijdrage van 5 euro gevraagd. LET OP: er is bij de start geen wisselgeld aanwezig. Graag gepast betalen!

Aanmelden

Graag horen we vooraf of je deelneemt aan de Bevrijdingsrun. Meld je aan via het formulier dat binnenkort op deze pagina te vinden is. Ter plaatse inschrijven kan ook.

De Bevrijdingsloop is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van gemeente Zandvoort.


[formidable id=”8″]