Veel te doen op het Kinderfestival 2023!

Op het Hero Kindercentra podium zijn de hele dag door optredens van jouw favoriete artiesten. Maar op het veld kun je nog veel meer leuke dingen doen! Samen met Hero Kindercentra organiseren we deze activiteiten.

Leef je uit op de stormbaan, laat je schminken en steel de show op het podium tijdens de enige echte ‘Hero talentenjacht’. Ook de knutselstraat wordt weer opgetuigd en er treden diverse artiesten op. De voetjes kunnen van de vloer bij de Silent Disco waar de muziek wordt verzorgd door DJ Damian, en doe tussen alle activiteiten door mee aan de festivalbingo en ga op avontuur op het festivalterrein.

Zweefmolen

De vertrouwde, nostalgische zweefmolen zal weer aanwezig zijn op het festivalterrein. Leuk voor de allerkleinsten!

Sport en spel activiteiten door Scopo Atletico

Bij Scopo Atletico kan je op het Kinderfestival terecht voor leuke bewegingsspelletjes in kleine groepen. ‘Een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd’, dat is het motto van deze Haarlemse beweegacademie! Met de activiteiten van Scopo Atletico ontwikkelen kinderen zich op persoonlijk, motorisch en sociaal vlak.

Voorleestent

Lezen is leuk. Voorlezen nóg leuker! Omdat je het gezellig samen doet. In de voorleestent worden mooie verhalen voorgelezen. Of je kunt er zelf even gaan zitten met een boekje. De activiteiten in de Voorleestent worden mede mogelijk gemaakt door De Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Het voorleesprogramma volgt nog.

Dans workshops in de Silent discotent door Two dance dansschool

Door de dansers van Two dance zul je je niet vervelen in de wachtrij. Want zij geven leuke dansworkshops geven voor grote en kleine dansers.

12:30-12:45 uur minidisco voor de aller kleinsten
13:30-13:45 uur hiphop voor kids
14:30-14:45 uur TikTok workshop
15:30-15:45 uur hiphop voor tiener
16:30-16:45 uur tiktok workshop

Bij Two dance ben je aan het juiste adres voor leuke danslessen. Doordat zij een kleine dansschool zijn, groeit er onderling een hechte band. Vriendschappen ontstaan, iedereen is betrokken bij elkaar.

Photobooth door Ejb fotografie en Krassport

Wil je een leuke herinnering aan het Kinderfestival? ErikJan Braakman van ejbfotografie staat klaar om leuke foto’s van jullie te maken. Deze worden direct voor jullie uitgeprint, zodat je ze kunt meenemen. Krassport sponsort deze activiteit.

Over ejbfotografie.nl
Als enthousiaste fotograaf brengt ErikJan graag mensen schitterend in beeld. Naast de leuke foto’s met de photobooth, maakt hij professionele en unieke familieportretten in de Box. Dit is fotografie met aandacht! Voor meer info: www.ejbfotografie.nl

Over Krassport
Even niet bewegen voor de foto, maar dan volop in beweging met Kras Sport Hoeveel Haarlemse kids hebben niet hun ABC-zwemdiploma’s gehaald bij Kras Sport? En hoeveel kids hebben niet hun eerste stapjes op het ijs gezet met Kras? Wist je dat je bij Kras Sport nog zoveel meer kan? Kijk maar op www.krassport.nl

Junior verzetsmuseum op wielen

Info volgt

Het Kinderfestival 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door:

FAQ VEELGESTELDE VRAGEN

Bevrijdingspop is een stichting en heeft een bestuur dat eindverantwoordelijk is, met aan het hoofd de voorzitter. Onder het bestuur werkt de staf die functioneert als tussenpersoon tussen bestuur en uitvoerende vrijwilligers. We hebben veel verschillende disciplines die in teams werken, zo zijn er de teams Bouw, Kinderfestival, Thema, Communicatie, Services en Productie.

Bevrijdingspop is in 1980 voor het eerst georganiseerd, onder de naam Bevrijdingspop.
Pas later zijn er veel meer festiviteiten gekomen op 5 mei, door heel Nederland. Bevrijdingspop heeft de naam behouden maar de andere grote festivals noemen zich allen Bevrijdingsfestival.