Zing en dans mee met Mylène & Rosanne

Mylène & Rosanne staan sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun liedje Double Me onafgebroken in de KidsTop 20. Ook hebben zij al gelijk nummer 1-hits te pakken.

Toen zij Nederland mochten vertegenwoordigen bij het Junior Eurovisie Songfestival in Kiev werd de eeneiige tweeling in één klap bekend. Het nummer We are the Future is speciaal voor hen vertaald in het Engels, om het in Oeganda te kunnen zingen voor duizenden schoolkinderen. Vervolgens hadden zij een supergrote hit met Me & My Selfie.  De videoclip heeft al meer dat 11 miljoen views gehaald op YouTube! En dit aantal groeit nog steeds. Daarna volgde Mooiboy en hun laatste single 1000 Mooie Wensen is ook gebruikt is als tune bij RTL Telekids op tv.

Het volgende nummer staat alweer op de planning. Alle nummers zijn geschreven en geproduceerd  in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis (bekend van Ladies of Soul en Kinderen voor Kinderen).

Mylène & Rosanne zijn al van kleins af aan bezig met muziek. Zo hebben zij allebei in verschillende professionele musicals gespeeld en zaten ze samen in het Kinderen voor Kinderen-koor. De meiden zijn echte podiumdieren en  betrekken het publiek graag bij  hun optredens.

Een optreden van Mylène & Rosanne is altijd een feestje. Dus zing en dans lekker mee!