Tijdens Bevrijdingspop 2021 kun je het Kinderfestival online bekijken. Maar er is nog iets anders leuks. Samen met Hero kindercentra organiseren we een leuke bingotocht door Haarlem.

Er zijn twee verschillende bingokaarten gemaakt: een gericht op het centrum van Haarlem en een die in iedere Haarlemse woonwijk gedaan kan worden. Om de bingokaart vol te krijgen, moet je op zoek naar de mooie plekjes in Haarlem en natuurlijk de kenmerkende punten voor Bevrijdingsdag, zoals een Nederlandse vlag of een (vrijheids)duif. Download de bingokaarten hieronder.

Buitenbingo – Centrum Haarlem
Buitenbingo – Woonwijk Haarlem

Volle bingokaart? Stuur een foto naar communicatie@herokindercentra.nl en haal een goodiebag af bij het servicekantoor van Hero kindercentra aan de Cornelis van Noordestraat 15.

Hero kindercentra en Bevrijdingspop Haarlem
Ieder jaar organiseert de Stichting Bevrijdingspop Haarlem op 5 mei het grootste bevrijdingsevenement van Nederland. Naast het poppodium is er een kinderfestival waarbij de hele dag activiteiten zijn voor kinderen van alle leeftijden. Hero kindercentra is al jaren trotse sponsor van het kinderfestival en biedt kinderen aan om zich te laten schminken, te knutselen en met hout te werken. Dit jaar is er vanwege de Corona maatregelen een online popfestival georganiseerd en biedt Hero kindercentra een alternatieve activiteit aan voor kinderen in de vorm van de buitenbingo.