Even kletsen met … Sandra de Bruijn

Als grafisch vormgever en webdesigner zet Sandra haar talenten graag in voor Bevrijdingspop. Van hekdoeken tot social media banners en het programmaboekje voor het Herdenkingsconcert, Sandra maakt er samen met het communicatieteam wat moois van. Ze kan niet wachten tot ze haar werk live kan zien op haar eerste fysieke Bevrijdingspop!

“Ik ben een bezige bij, een echte ondernemer. Tot twee jaar geleden zat ik met mijn bedrijf in een ander deel van Nederland. Toen ik vanuit Haarlem ging werken, waar ik ook woon, vond ik het fijn om mijn netwerk wat uit te breiden en wat vastere voet aan Haarlemse grond te krijgen. Ik heb de gewoonte om één keer per jaar een klant of iemand uit mijn netwerk belangeloos te helpen met mijn dienstverlening. Ik zag de vacature van Bevrijdingpop op LinkedIn, en toen was één en één twee, want het thema van dit festival spreekt me enorm aan. Dus om me in te zetten voor dit mooie goede doel voelt uiteindelijk vrij logisch.

Het inspireert me dat je met een club betrokken en enthousiaste vrijwilligers zoveel kunt bereiken. Iedereen heeft een drive om er een feestje van te maken, dat is zo ontzettend leuk! Je merkt dat we het allemaal een beetje ontwend zijn, fysieke bijeenkomsten, dus soms moet er iets heel snel af en schakelen we er met zijn allen snel op los. Dat geeft energie.”

“Naast mijn vrijwillige klussen en mijn ondernemingen Oya Creatief en Nettl Haarlem heb ik samen met twee vriendinnen een bedrijf in plantaardige huidverzorging, sooth-care.com. Het idee voor deze crème ontstond toen mijn moeder kanker kreeg en door de chemo kampte met een droge huid. Mijn vriendinnen herkenden de problematiek uit hun eigen leven en samen hebben we een superzachte, vegan lijn ontwikkeld. Dat kenmerkt mij ook wel, ik doe dingen recht uit mijn hart. En daardoor zijn mijn bezigheden net even anders dan anders. Buiten fysiek bezig zijn vind ik ook lekker om te doen, daarom assisteer ik samen met mijn border collie bij teambuildinguitjes schapen drijven, iets heel anders.

Waar ik naar uit kijk in de line-up van Bevrijdingspop dit jaar? Nou, ik ben wel heel benieuwd naar Krezip. Dat heb ik altijd al een fijne band gevonden en om ze dan nu live te zien, dat vind ik wel heel leuk. En sowieso kijk ik uit naar de ontmoeting met al die gezellige, lieve, hardwerkende en inspirerende mede-vrijwilligers!”