Hollt

Naar het tijdschema

Hollt

De Nederlandse DJ en producer Hollt start zijn carrière op 16 jarige leeftijd. Hij groeide op in zijn geboorteplaats Zoetermeer en had vanaf jongs af aan al een grote passie voor muziek en alles wat daar omheen hing. In de tijd van de middelbar school is deze passie verder uigegroeid. Hij begon met het bespelen van instrumenten en starten al snel een school bandje op. Na 2 jaar met veel plezier in de band te hebben gezeten als gitarist, viel de band uiteen. Echter wilde hij niet stoppen met muziek maken, en maakte de doorstart naar het DJ’en. Het ritme en het gevoel van de muziek zit hem in het bloed, hierdoor werd hij al snel gevraagd door clubs in de omgeving.

Zo heeft hij op een leeftijd van 16 jaar al gedraaid in meerdere grote steden zoals den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Dit groeide uit naar meer, clubs in onder andere Amsterdam, Naaldwijk, Alphen aan de Rijn, Delft, IJsselstein, Apeldoorn, Utrecht etc. Hollt heeft hierdoor veel ervaring op gedaan. Na een groot deel van Nederland te hebben beproeft, wilde hij meer. In de zomer van 2014 heeft hij op verschillende plekken in Europa gedraaid, en draaide na of voor grote artiesten in de scene. Dit was een enorm succes, hij heeft hierdoor veel ervaring op gedaan en weet inmiddels goed om te gaan met internationaal publiek.

Na de zomer van 2014 heeft heeft hij zijn draai en muziek stijl veranderd en daarbij ook zijn artiesten naam van Jay Sunray naar Hollt. Op dit moment is hij druk bezig met het produceren van zijn eigen platen, zit hij bij het productie-team van Lucien Foort en volgt hij een opleiding aan het Conservatorium in Haarlem met de richting E-Musician.