Bevrijdingspop Haarlem is in 2021 een online editie. Op deze pagina vind je praktische info over de optredens, hoe het platform werkt en wat er nog meer te doen is op 5 mei 2021.

Laatste update op deze pagina: 6 april  ’21.

Tijdstip

Bevrijdingspop Haarlem 2021 | online editie vindt plaats op woensdag 5 mei 2021, van 13.00-23.00 uur.

Herdenkingsconcert

Op 4 mei vindt het Herdenkingsconcert plaats, ook via het online platform op Bevrijdingspop.nl. Net als in voorgaande jaren geeft het Kennemer Jeugd Orkest een optreden, samen met een act van 5 mei. Wie dat dit jaar is, wordt later bekendgemaakt. Het Herdenkingsconcert start om 20.15 uur, aansluitend aan de kranslegging op de Dam, en duurt een uur.

Video-streams

Er zijn op 4 en 5 mei 2021 verschillende video-streams om te bekijken. Elke stream bevat een mix van muzikale optredens en thematische onderdelen. Want vrijheid is niet vanzelfsprekend!
De streams zijn op 4 en 5 mei te bekijken zonder login, wel zo gemakkelijk! Switchen van de ene video-stream naar de andere kan met één druk op de knop. Zo hoef je jouw favoriete artiest dus niet te missen! Sommige optredens zijn vooraf opgenomen, andere optredens worden live gestreamd. Op 4 en 5 mei zijn de streams te volgen via Bevrijdingspop.nl.

Optredens op 4 en 5 mei 2021

De line-up voor 4 en 5 mei 2021 wordt nog bekendgemaakt. Op dit moment is wel al bekend dat op 4 mei het Kennemer Jeugd Orkest optreedt tijdens het Herdenkingsconcert. Ook weten we wie de drie landelijke Ambassadeurs van de Vrijheid zijn:

  • Davina Michelle
  • Tino Martin
  • Jonna Fraser

Op het moment dat er andere acts bekend zijn gemaakt, lees je het op deze pagina. Ook het Blokkenschema wordt later bekendgemaakt.

Facebook-evenement

Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen rondom Bevrijdingspop 2021 | online editie? Like dan ons Facebook-evenement.