Blokkenschema 2017

,

En het schema is weer gevuld. 4 podia vol met mooie optredens. Het blokkenschema van Bevrijdingspop 2017 staat live! Hiermee weet je precies wanneer je favoriete acts optreden en geef je jouw ideale muzikale dag vorm.

Wat een keuze …

Bevrijdingspop 2017 biedt veel om te kiezen. Op het Houtpodium treden uiteraard de grootste namen op. Douwe Bob. Spinvis. Jonna Fraser. Alpha Blondy. En natuurlijk De Jeugd van Tegenwoordig. Het Jupilerpodium powered by Sena biedt ruimte aan opkomende acts. Op het Plein van de Vrijheid i.s.m. Hogeschool Inholland Haarlem en Haarlems Toekomst kun je genieten van lokale namen. En met kinderen bezoek je het Rabobankpodium van het Kinderfestival. Er is maar één probleem: hoe maak je in vredesnaam een keuze uit dat brede muzikale aanbod?

Alles over de line-up vind je in het blokkenschema

Kijk, en daar is het blokkenschema nu weer reuzehandig voor. Want daarin komt alle informatie over de line-up van Bevrijdingspop 2017 samen. Ga naar het schema en klik door naar de bio’s van de artiesten die je nog niet zo goed kent. Maak op basis daarvan je keuzes ruim voor 5 mei.

In de nieuwe app die we binnenkort lanceren, is het blokkenschema ook opgenomen. Zo kun je ook offline zien waar wanneer wie speelt. Wel zo handig als je zonder 3G of 4G op het Vlooienveld staat op 5 mei!

[button link=”https://www.bevrijdingspop.nl/programma/blokkenschema/” color=”red”]Naar het blokkenschema[/button]